Снимка: VIP Brorther

За първи път във VIP Brother бяха разиграни номинации, в които съквартирантите трябваше да определят най-заслужилия да спечели шоуто, както и този, който е най-недостоен. Всеки един от тях даде своя аргументиран вот, а след него стана ясно, че най-харесваният е Wosh MC.

С непринуденото си поведение и принципните си позиции той привлече четири гласа, колкото и голямата звезда този сезон - Йорданка Христова. Тя обаче гласува за себе си като най-достойна за победата.

Зрителите видяха и сълзи в очите на естрадната певица. Поводът бе тиквеник, който Йорданка искаше да приготви в памет на майка си, но останалите не се съобразиха по време на изготвянето на бюджета и не включиха продукти за 5 лева.

"Разочарована съм, че заради едни цигари не уважиха моето желание", заяви Христова.

След като видяха тъгата ѝ и си припомниха причината за нея, Жени, Кали и Ели се помолиха на Big Brother и той осигури желаните продукти на Йорданка Христова.

На другия полюс при гласуването снощи се оказа Албена Вулева, която получи пет отрицателни номинации с мотива, че е "лош човек".

Най-емоционален бе Влади Въргала, който гласува против себе си и призна, че е влязъл в шоуто по чисто финансови причини. Той съжали за скандалите с Воче, призна за грешките си с алкохола и изтъкна, че няма как да бъде победител за пример в риалитито.

Глас против себе си даде и Ели Гигова, но нейната аргументация бе доста по-различна - нямало как да посочи друг при положение, че всеки има качества да бъде номер едно. Тя обаче се спаси и отива на полуфинал, след като Жени и Wosh MC дадоха глас, че тя е най-достойна в къщата.

Кали пък, като капитан на отбора победител в номинационната игра, спаси Жени, Тачо и Елена Кучкова от борбата за вота на зрителите в понеделник. Така застрашени от изгонване са Албена Вулева, Камелия Воче, Иво Аръков, Наско Месечков и Влади Въргала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase